Cataloage

CE ESTE IMPRIMEU PENTRU INTERIOR?

Suntem specializați în producerea imprimeurilor pentru interior și respectiv, în imprimarea imaginilor Dumneavoastră pe orice tip de material. Oferim clienților noștri o gamă largă de elemente de decor, cât și materiale pentru publicitate, echipamente pentru prezentări de înaltă calitate, luminoase și atractive. În atingerea scopurilor propuse, folosim materiale diverse și cele mai moderne tehnologii de producție, cum ar fi imprimarea cu UV solvent și eco-solvent. Pentru fabricarea produselor, este îndeosebi folosită imprimarea UV.

Imprimarea UV este una din categoriile de imprimare cu jet de cerneală, care se caracterizează prin utilizarea cernelii întărite sub influența razelor ultraviolete. Vopseaua se polimerizează sub influența luminii UV, iar stratul superior se transformă într-o peliculă subțire, dar în același timp, rezistentă. Pentru asigurarea bunei aderențe a acesteia cu suprafața, este necesar, degresarea și curățarea de praf a suprafeței imprimabile, înaintea aplicării vopselei.

NE SPECIALIZĂM ÎN

Jaluzelele rulou reprezintă o ocazie excelentă de a ornamenta camera cu un decor exclusivist, îndeosebi că, în formă extinsă, acestea reprezintă o pânză perfect verticală. Nu este de mirare faptul că există o mare tentație pentru a plasa pe această pânză o imprimare neobișnuită care ar decora în mod reușit interiorul încăperii.

Schinali sau brâuri de bucătărie din sticlă – acestea fiind panouri care protejează pereții de stropi și alte impurități. Schinalile arată original, evidențiindu-se în interiorului bucătăriei. Imaginea aplicată pe sticlă cu ajutorul imprimării foto cu cerneală de întărire UV capătă adâncime și realism. De asemenea, este posibilă fabricarea Schinalilor din sticlă securizată, care are o marjă suplimentară de siguranță și rezistență la foc.

Imprimarea pe pânză a propriei fotografii, este o modalitate unică de a schimba interiorul camerei și de a-i inspira individualitate spațiului. Motivul personal este potrivit pentru decorarea dormitorului, precum și a bucătăriei, camerei de zi ori camerei pentru copii. La alegerea unei imagini pentru imprimare pe pânză, Dumneavoastră creați un interior care vă va satisface pe deplin gustul. În calitate de imagină imprimabilă poate fi utilizată orice fotografie sau ilustrație, în cazul în care calitatea acestora corespunde cerințelor propuse. Pânza în forma sa finală, va avea parte de toată bogăția coloristică a paletei , cât și de toate detaliile , pe care o are și compoziția originală.

Fototapetele nu doar vă vor completa în mod armonios interiorul, dar se vor și încadra în conceptul unui decor inedit, în viziunea Dumneavoastră. Acestea pot fi găsite în case și apartamente, birouri și instituții publice – respectiv, sunt potrivite pentru orice interior. Datorită asortimentului vast de culori și imagini, fototapetele pot satisface preferințele oricărei persoane. Tapetele imprimate, alese corect, vor decora reușit orice încăpere!

Imprimarea UV pe acoperiri din plastic are o mulțime de avantaje, cum ar fi: luminozitatea, rezistența la umiditate a acestea, cât și abilitatea materialului de a fi îndoit, lipit și fixat în diverse moduri. Astfel, putem constata faptul că domeniul său de aplicare este foarte larg. Datorită posibilității imprimării foto, plasticul devine un element pur și simplu indispensabil în fabricarea panourilor publicitare de exterior și de interior, a panourilor expoziționale , a celor cu indicare a denumirilor instituțiilor, cât și a indicatorilor. Panourile de perete pentru interiorul încăperilor, instituțiilor, birourilor, cafenelelor și restaurantelor vor constitui o soluție simplă și accesibilă. Plasticul reprezintă un material rezistent la uzură, la schimbările de umiditate și de temperatură. Vopseaua folosită la imprimarea pe materialele de plastic este de înaltă calitate, fiind rezistentă la decolorare și abraziune.