Cărți de vizită | Standarte


Program de lucru
  • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sâmbăta prin acord
Livrare
  • Pickup or.Chisinau, str.М. Dosoftei 115
Datele de contact
Descriere

Cartea de vizită – este un element al stilului corporativ, fiind un purtător tradițional al datelor de contact a unei persoane sau companii. Cartea de vizită cuprinde numele proprietarului, denumirea companiei și datele de contact. Acestea ar fi: numărul de telefon, adresa poștală și / sau cea de e-mail și, de asemenea, de curând, o adresă de site personală sau corporativă. Cărțile de vizită pot fi divizate în cele personale, corporative și de afaceri. Cărțile de vizită personale sunt folosite, în principiu, pentru comunicarea informală. Astfel de cărți de vizită conțin de obicei numai numele, prenumele și numărul de telefon al proprietarului. Cărțile de vizită personale pot fi create în orice stil.

Cărțile de vizită corporative conțin informație despre companie, însă acestea nu conțin informație personalizată (cum ar fi: nume sau prenume). Aceste cărți de vizită sunt frecvent utilizate în cadrul expozițiilor și a conferințelor. Cărțile de vizită corporative sunt efectuate în stilul corporativ al companiei.

Carte de vizită de afaceri- este cea mai "strictă", fiind emisă fără "excese", în conformitate cu stilul corporativ al companiei. Aceasta se folosește în cadrul întâlnirilor oficiale, la negocieri, fiind oferite viitorilor clienți pentru familiarizare. Pe aceste cărți de vizită este obligatorie specificarea numelui, prenumelui și funcției deținute de proprietar, denumirea companiei și tipul activității acesteia. Cărțile de vizită sunt de obicei făcute nu numai în limba maternă a proprietarului, ci și în limba partenerului de afaceri cărui îi va fi prezentată cartea de vizită.

Studioul nostru de design este pregătit să vă сreeze machete de orice complexitate. Trimiteți-ne specificațiile tehnice la adresa de e-mail office@maxline.md