Calendare, carnete | Calendari


Program de lucru
 • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
 • Sâmbăta prin acord
Livrare
 • Pickup or.Chisinau, str.М. Dosoftei 115
Datele de contact
Descriere

Calendarul – este un produs tipărit cu o grilă calendaristică, este un instrument de utilizare zilnică pentru planificarea afacerii. În plus, este un mijloc convenabil și simplu de a face publicitate companiei Dvs.

Pentru a efectua o prezentare clienților sau partenerilor, Dvs. puteți alege una dintre opțiunile standarde ale calendarului sau puteți sugera propriul Dvs. design.

Tipurile calendarelor:

 1. Calendarele trimestriale– sunt unele dintre cele mai populare tipuri de calendare. Denumirea calendarului trimestrial provine din faptul că un astfel de calendar reflectă simultan blocul calendaristic pentru întregul trimestru, ceea ce este foarte convenabil pentru planificarea (elaborarea) planului de lucru pentru luna următoare și pentru monitorizarea raportării contabile.
 2. Calendarul trimestrial este format dintr-un poster superior, pe care este imprimată o imagine grafică cu logo-ul companiei. Substratul este adesea realizat în câmpuri publicitare suplimentare în care sunt tipărite informația de contact a companiei. Pentru a evidenția săptămâna și data curentă, este utilizat cursorul. Broșarea calendarului se efectuează folosind învăluirea pe un arc metalic.

  Calendarele trimestriale pot fi:

  • сu trei secțiuni;
  • сu o singură secțiune " trei în unu";
  • зe o foaie nu este afișată doar o singură lună ci simultan trei, acest lucru este posibil cu ajutorul sigilării fontului și a tipăririi potrivite.

  Calendarele trimestriale au 3 nivele de personalizare:

  • Logo-ul și contactele (de obicei cu imprimare cu serigrafie sau prin gravură) sunt aplicate la șablonul standard ales de client. Blocul este, de asemenea, selectat din cele standarde.
  • Clientul alege un bloc din cele standrade, iar șablonul este tipărit cu un design exclusiv. Atât șablonul, cât și blocul sunt tipărite exclusiv.
  • În producția de calendare trimestriale, cel mai frecvent este folosită hârtia lucioasă, mai rar cea din material de plastic.

 3. Calendare de perete – există multe căi și modalități de producere a calendarelor de perete. Acestea pot fi:
  • Calendare cu o unică secțiune, cu blocuri standarde de calendar , care sunt asemănătoare cu cele trimestriale;
  • Calendare de perete efectuate în stil artistic. Ele pot fi sub forma unei broșuri, detașabile sau îndoite. Acestea diferă prin forma de fixare: învăluirea pe un arc, o bandă metalică sau broșarea pe o clemă de hârtie;
  • Calendare de perete cu foi;
  • Calendare, realizate sub forma unui poster. De obicei, într-un astfel de calendar, cea mai mare parte a spațiului este ocupată de o imagine colorată, o parte mai mică fiind o grilă calendaristică.

  Lângă imagine poate fi imprimat logo-ul companiei.

 4. Calendarul zilnic cu foi detașabile, de obicei are un suport gros (lipit) cu hârtie laminată (laminată sau nu), carton împletit și lipit, blocul zilnic fixat în bara metalică, cu perforare în locul separării foilor.

 5. Сalendare de masă sau calendare-căsuțe – sunt calendare cu blocuri de calendar-flip. Reprezintă un tip de calendar comod și foarte popular, care va fi întotdeauna la vedere. Calendarele de masă fără bloc reversibil sunt realizate cu ajutorul tăierii dintr-o singură coală de carton. Pentru a crea forma "casei", este folosită ștanțarea sau lipirea. Calendarele de birou cu un bloc de calendar-flip sunt formate dintr-o bază / substrat și un bloc de flip.

 6. Calendarele-flip sunt de asemenea efecctuate cu delimitarea câmpurilor de publicitate în partea de jos sau cea laterală , și de asemenea au și modulul de planificare atașat mai jos. Calendarele de masă sunt, realizate și sub forma unei piramide, când grilele sunt imprimate pe 4 laturi ale calendarului. Minusul acestui produs este că acesta este mereu livrat neasamblat, deoarece este probabilitatea deformarării în timpul transportării. Noi efectuăm și calendare de masă cu foi detașabile.
 7. Calendare de buzunar – cel mai simplu și plăcut suvenir sau purtător de publicitate. Datorită dimensiunii sale mici (de unde își are și numele), calendarul de buzunar este purtat mereu cu dumneavoastră. În partea din față a calendarului de buzunar se imprimă, de obicei, logo-ul companiei sau orice imagine simbolică, iar pe partea din spate se imprimă grila calendaristică și contactele companiei. Calendarele de buzunar pot fi pliate în jumătate sau plisate. În așa mod, poate fi plasată mai multă informație. Calendarele de buzunar sunt uneori realizate pe bază magnetică. Acestea pot fi transportate sau atașate de frigider sau de o placă magnetică.

Studioul nostru de design este pregătit să vă сreeze machete de orice complexitate. Trimiteți-ne specificațiile tehnice la adresa de e-mail office@maxline.md

Cele mai populare produse