Broșuri, mape,
pliante, și altele | Brosuri/bukleti


Program de lucru
  • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sâmbăta prin acord
Livrare
  • Pickup or.Chisinau, str.М. Dosoftei 115
Datele de contact
Descriere
Buclete

Bucletele se numesc imprimările, care sunt pliate o dată sau de mai multe ori, însă paginile căror nu sunt unite. Ajutorul în cadrul lucrului - este singurul scop a bucletului. Pentru a crea un astfel de ajutor binevenit în cadrul afacerilor, sunt investite resurse financiare și timp. Bucletele îndeplinesc cel mai bine funcția de publicitate și prezentare.

De fapt, clientul trebuie să decidă asupra scopului bucletului înainte de a-l crea fie cu propriile sale forțe sau de a îl comanda de la studiou. În dependență de scopul bucletului este stabilit și designul acestuia.

Iată câteva exemple de aplicabilitate a bucletelor:

  • Distribuirea în străzi, lângă metrou;
  • Trimiterea prin poștă;
  • Eliberarea acestora vizitatorilor noi, ca amintire;
  • Distribuirea acestora la achiziția unor lucruri, servicii;
  • Eliberarea acestora clienților potențiali pentru a-i ajuta să decidă asupra efectuării unei cumpărături;
  • Distribuirea participanților la eveniment (conferință);
  • Repartizarea în birourile partenerilor;

De asemenea, este util să vă adresați întrebările: Ce acțiuni ar trebui să întreprindă beneficiarul bucletului după primirea acestuia? Cum să îmi dau seama de faptul că bucletul și-a încheiat cu succes misiunea? Care sunt indicatorii în acest sens?

Broșură

Traducerea broșurii din franceză reprezintă operațiunea de "a coase". După cum se știe, broșura arată ca o carte mică tipărită cu o copertă moale. De regulă, broșura este formată din de la patru până la patruzeci și opt de foi, unite între ele. Cel mai des puteți găsi o broșură practic în orice magazin, în orice companie, desigur, care nu este indiferentă față de imaginea sa. Broșură- este un fel de carte de vizită pentru orice organizație.

Tipurile de broșuri

Este oportun să specificăm faptul că broșura poate avea nu doar caraceter de publicitate. Există trei tipuri principale de broșuri - broșură de publicitate, introductivă de afacere și de informare.

Scopul broșurii de publicitate este clar. Dar pentru ce este o broșură de afaceri? Acest tip de broșură este potrivit pentru a le o oferi partenerilor de afaceri. Aceasta va reflecta toate propunerile companiei, astfel încât toate pozițiile și ofertele vor fi clare pentru partener.

În ceea ce privește broșura de informare, ea descrie bunurile, serviciile sau grupurile de bunuri. Datorită acestui tip de broșuri, Dvs. puteți oferi lista serviciilor sau a produselor clientului în modul cel mai avantajos și mai eficient pentru companie. Deoarece a fost demonstrat de nenumărate ori faptul că aceste broșuri sunt un motor fiabil al comerțului, datorită că atrag clienții și sunt necostisitoare. De ce o broșură? Răspunsul este destul de simplu, în broșură poate fi specificată mai multă informație decât este permisă în pliante sau buclete.

Studioul nostru de design este pregătit să vă сreeze machete de orice complexitate. Trimiteți-ne specificațiile tehnice la adresa de e-mail office@maxline.md